Potassium Hp Pdr 280g

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Potassium-HP is een makkelijk te gebruiken hoog gedoseerd mineralensupplement. Het bevat kalium en magnesium in poedervorm dat goed wateroplosbaar is. Iedere koffielepel voorziet 1200 mg elementair kalium in de vorm van kaliumcitraat en 120 mg elementair magnesium in de vorm van magnesiumcitraat en -malaat. Kaliumcitraat is de kaliumvorm die van nature aanwezig is in groenten en fruit. Enkel deze kaliumvorm heeft een bicarbonaat verhogende of alkaliserende werking.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij patiënten met nierinsufficiëntie, voor mensen die een kaliumsparend dieet volgen en bij het gebruik van kaliumsparende medicatie zoals NSAID's, diabetes I, bepaalde diuretica, ACE-inhibitors.

Details
CNK3672334
FabrikantenEnergetica Natura
Breedte71 mm
Lengte141 mm
Diepte68 mm