Oak Ess Olie Ceder 10ml Eg

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cedrus atlantica. Huidverzorging - circulatie.

De essentiële olie van Atlasceder is onmisbaar in de aromatherapie. Het is uiterst zacht voor de huid en bezit een geur die iedereen aanspreekt.

In mengsels werkt deze olie als een fixatief, want het helpt om de geuren te stabiliseren en "vast te houden". Cederolie bevat geen allergenen wat uitzonderlijk is voor een essentiële olie en uiterst nuttig voor allergische personen.

Deze olie wordt gebruikt bij geïrriteerde (hoofd)huid, eczeem, zware benen en voeten, maar ook in rustgevende mengsels. Ceder werkt uitstekend voor alles wat bloedcirculatie en lymfedrainage betreft.

Gebruik

Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie.

Bij zwangerschap: enkel sterk verdund (1 à 2% max).

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: β-himachaleen [40 - 52%]; α himachaleen [12 - 20%]; γ-himachaleen [6 - 14%]; α-cedreen [< 6%]

Gegevens
CNK4393963
MerkenEurogenerics (EG)